maandag, mei 11, 2020
Home DIY Een normale fiets of elektrische fiets kopen?

Een normale fiets of elektrische fiets kopen?

Elektrische fietsen zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Een paar jaar terug was een elektrische fiets erg handig voor ouderen die het trappen te zwaar vonden, nu fietsen alle leeftijden op de fietsen. Naast dat het een luxe middel is, wordt het ook vaak ingezet als vervanging van de brommer of scooter.

 

Alleen voor lange afstanden?

Nee, tegenwoordig kunnen de accu’s het ook prima aan om kleine en korte afstanden te ondersteunen. De accuduur van de elektrische fietsen hoeven niet meer dagelijks opgeladen worden maar geen tegenwoordig tot honderd kilometer mee. Dit is allemaal informatie van het internet, aangezien ik zelf ook op zoek ben naar een nieuwe fiets. Al twijfel ik wel heel erg of ik voor elektrisch of voor een normale fiets ga. Ik ben nu 32 jaar en ik gebruik een fiets voor recreatieve doeleinden. Ik vind het heerlijk om een stuk door de bossen te fietsen maar boodschappen doe ik toch echt lui met de auto. Wat is dan verstandig? Kies ik voor luxe of kies ik voor nog een beetje sportiviteit. Ik was er nog niet over uit. Het internet is het behoorlijk aan het promoten. De prijzen liggen ook wat lager dan een aantal jaar terug, het is dus allemaal erg aantrekkelijk gemaakt.

 

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Als nieuwsgierig persoon besloot ik toch even wat informatie in te winnen in de winkel. Daar kunnen ze mij vast wel meer informatie geven en raadplegen. Al snel kwamen er verkopers op mij af en bij wat vragen leek het erop alsof ik nog net geen contract had getekend. Het is gewoon heel normaal dat je duizend euro voor een fiets betaald, zo kwam het bij mij over. Ik besloot de meneer vriendelijk te bedanken en toch maar weer eens op internet verder te zoeken. Daar kan ik dan ook even rustig nadenken.

 

Even rustig nadenken

Ik liet het een paar weken rusten, ik wist nog niet wat ik wilde. Op mijn oude fiets ging ik een blokje om, door een parkje en een stukje stad pakte ik ook mee. Mijn oude fiets was echt wel aan vervanging toe. Na nog een aantal weken twijfelen besloot ik toch een elektrische fiets te willen, je moet jezelf ook eens wat gunnen toch? Als ik de fiets via internet zou bestellen, krijg ik korting. Dat is dan altijd mooi meegenomen. De fiets wordt dan netjes bij je thuisbezorgd dus heb ik daar ook geen omkijken naar. Heel erg fijn!

 

Aanbevolen

Vier goede teambuilding activiteiten op een rijtje

Veel mensen erkennen het belang van teambuilding. Maar soms schiet het organiseren van teambuilding activiteiten er wel eens bij in. Want teambuilding gaat verder...

Een boomhut voor je kinderen en jezelf

Hechtingsactiviteit Boomhutten zijn leuke hechtingsactiviteiten die je kunt doen met je vrienden of familie. Het kan een unieke en ideale ontmoetingsplek bieden, omringd door Moeder...

Een gezonde levensstijl met Yoga!

Een gezonde levensstijl willen we allemaal nastreven. Gezond eten, sporten en bewegen het zijn allemaal zaken die komen kijken bij een gezonde levensstijl. Het...

Een gezonde levensstijl vergt iets meer planning

Een gezonde levensstijl aanhouden is heel slim. Het zorgt dat je niet te dik wordt en zodat je geen gezondheidsproblemen krijgt. Ook is een...

Musthaves voor een verre reis

Ik denk dat veel mensen het met mij eens zijn als ik zeg dat reizen een grote hobby van me is. Ik zou graag...