woensdag, oktober 20, 2021
Home DIY Een normale fiets of elektrische fiets kopen?

Een normale fiets of elektrische fiets kopen?

Elektrische fietsen zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Een paar jaar terug was een elektrische fiets erg handig voor ouderen die het trappen te zwaar vonden, nu fietsen alle leeftijden op de fietsen. Naast dat het een luxe middel is, wordt het ook vaak ingezet als vervanging van de brommer of scooter.

 

Alleen voor lange afstanden?

Nee, tegenwoordig kunnen de accu’s het ook prima aan om kleine en korte afstanden te ondersteunen. De accuduur van de elektrische fietsen hoeven niet meer dagelijks opgeladen worden maar geen tegenwoordig tot honderd kilometer mee. Dit is allemaal informatie van het internet, aangezien ik zelf ook op zoek ben naar een nieuwe fiets. Al twijfel ik wel heel erg of ik voor elektrisch of voor een normale fiets ga. Ik ben nu 32 jaar en ik gebruik een fiets voor recreatieve doeleinden. Ik vind het heerlijk om een stuk door de bossen te fietsen maar boodschappen doe ik toch echt lui met de auto. Wat is dan verstandig? Kies ik voor luxe of kies ik voor nog een beetje sportiviteit. Ik was er nog niet over uit. Het internet is het behoorlijk aan het promoten. De prijzen liggen ook wat lager dan een aantal jaar terug, het is dus allemaal erg aantrekkelijk gemaakt.

 

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Als nieuwsgierig persoon besloot ik toch even wat informatie in te winnen in de winkel. Daar kunnen ze mij vast wel meer informatie geven en raadplegen. Al snel kwamen er verkopers op mij af en bij wat vragen leek het erop alsof ik nog net geen contract had getekend. Het is gewoon heel normaal dat je duizend euro voor een fiets betaald, zo kwam het bij mij over. Ik besloot de meneer vriendelijk te bedanken en toch maar weer eens op internet verder te zoeken. Daar kan ik dan ook even rustig nadenken.

 

Even rustig nadenken

Ik liet het een paar weken rusten, ik wist nog niet wat ik wilde. Op mijn oude fiets ging ik een blokje om, door een parkje en een stukje stad pakte ik ook mee. Mijn oude fiets was echt wel aan vervanging toe. Na nog een aantal weken twijfelen besloot ik toch een elektrische fiets te willen, je moet jezelf ook eens wat gunnen toch? Als ik de fiets via internet zou bestellen, krijg ik korting. Dat is dan altijd mooi meegenomen. De fiets wordt dan netjes bij je thuisbezorgd dus heb ik daar ook geen omkijken naar. Heel erg fijn!

 

Aanbevolen

Voor wie is CBD olie goed

Ben jij op zoek naar informatie voor wie CBD allemaal goed is? Dan hoef je niet verder te zoeken. Op deze pagina zullen we...

Waar moet je aan denken bij het inrichten van een restaurant?

Er zijn veel mensen die er al van jongs af aan van dromen om een eigen restaurant te hebben. Het is voor hen het...

Een auto huren voor 1 dag regel je via een app

Staat jouw telefoon ook vol met handige en minder handige apps? Dan heb ik nieuws voor je: er kan nog één app bij. Namelijk...

De juiste bescherming voor peuters en kinderen met een BMR prik!

In Nederland beschikken we over een goede gezondheidszorg. Volwassen betalen een zorgpremie en beschikken over de juiste zorg welke binnen de premie past en...

De heftige gevolgen van onveilige seks

Seks, het is een van de gewoonste dingen die er zijn maar weten we ons hier toch niet veel over uit te spreken. Waar...