zaterdag, oktober 1, 2022
Home DIY Een normale fiets of elektrische fiets kopen?

Een normale fiets of elektrische fiets kopen?

Elektrische fietsen zijn tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Een paar jaar terug was een elektrische fiets erg handig voor ouderen die het trappen te zwaar vonden, nu fietsen alle leeftijden op de fietsen. Naast dat het een luxe middel is, wordt het ook vaak ingezet als vervanging van de brommer of scooter.

 

Alleen voor lange afstanden?

Nee, tegenwoordig kunnen de accu’s het ook prima aan om kleine en korte afstanden te ondersteunen. De accuduur van de elektrische fietsen hoeven niet meer dagelijks opgeladen worden maar geen tegenwoordig tot honderd kilometer mee. Dit is allemaal informatie van het internet, aangezien ik zelf ook op zoek ben naar een nieuwe fiets. Al twijfel ik wel heel erg of ik voor elektrisch of voor een normale fiets ga. Ik ben nu 32 jaar en ik gebruik een fiets voor recreatieve doeleinden. Ik vind het heerlijk om een stuk door de bossen te fietsen maar boodschappen doe ik toch echt lui met de auto. Wat is dan verstandig? Kies ik voor luxe of kies ik voor nog een beetje sportiviteit. Ik was er nog niet over uit. Het internet is het behoorlijk aan het promoten. De prijzen liggen ook wat lager dan een aantal jaar terug, het is dus allemaal erg aantrekkelijk gemaakt.

 

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Als nieuwsgierig persoon besloot ik toch even wat informatie in te winnen in de winkel. Daar kunnen ze mij vast wel meer informatie geven en raadplegen. Al snel kwamen er verkopers op mij af en bij wat vragen leek het erop alsof ik nog net geen contract had getekend. Het is gewoon heel normaal dat je duizend euro voor een fiets betaald, zo kwam het bij mij over. Ik besloot de meneer vriendelijk te bedanken en toch maar weer eens op internet verder te zoeken. Daar kan ik dan ook even rustig nadenken.

 

Even rustig nadenken

Ik liet het een paar weken rusten, ik wist nog niet wat ik wilde. Op mijn oude fiets ging ik een blokje om, door een parkje en een stukje stad pakte ik ook mee. Mijn oude fiets was echt wel aan vervanging toe. Na nog een aantal weken twijfelen besloot ik toch een elektrische fiets te willen, je moet jezelf ook eens wat gunnen toch? Als ik de fiets via internet zou bestellen, krijg ik korting. Dat is dan altijd mooi meegenomen. De fiets wordt dan netjes bij je thuisbezorgd dus heb ik daar ook geen omkijken naar. Heel erg fijn!

 

Aanbevolen

Likeuren maken de lekkerste drankjes en cocktails

Alcohol drinken is iets dat veel mensen doen. Het is als volwassene dan ook bijna gebruikelijk om soms eens een glaasje alcohol te drinken....

Een inboedelverzekering afsluiten is een goed idee!

Je bent altijd zuinig op je spullen, maar het kan zomaar zijn dat er een lekkage roet in het eten gooit. Dat je wasmachine...

Dit wil je weten over CBN- en CBD olie als supplement

Het gebruiken van natuurlijke supplementen wordt steeds populairder. Dat is ook niet zo vreemd, want met natuurlijke supplementen zoals CBN- en CBD olie profiteer...

Op reis naar Suriname

Ongerept regenwoud, tropische planten, wilde dieren en koloniale steden. Dat is waar Suriname bekend om staat. Het is een populair vakantieland voor velen. Je...

Waarom kan het een goed idee zijn om je koffie en thee op het internet te bestellen?

Er zijn tegenwoordig nog maar weinig dingen die je niet op het internet kunt bestellen. Dat komt natuurlijk doordat vrijwel de hele wereld steeds...