HomeEen auto huren voor 1 dag regel je via een app

Een auto huren voor 1 dag regel je via een app

Staat jouw telefoon ook vol met handige en minder handige apps? Dan heb ik nieuws voor je: er kan nog één app bij. Namelijk de app van Greenwheels. Met deze app kun je namelijk, op ieder gewenst moment een auto huren. Een auto huren met app is hartstikke handig. En nog eenvoudig ook. Je hoeft alleen de app maar te downloaden en wat gegevens in te vullen en er staan al snel meer dan 2.150 auto's in heel Nederland voor je klaar. Je kunt een auto huren voor 1 dag, maar ook een auto huren voor een paar uur. Zelfs een auto huren voor een lang weekend weg behoort tot de mogelijkheden. Wil je een auto huren voor 1 dag en is het belangrijk dat je op een bepaalde tijd kunt vertrekken? Dan is het slim om deze auto ruim van te voren te reserveren via de app.

Een auto huren voor 1 dag is zó geregeld

Je reserveert de auto ruim van te voren en kunt met de app de auto openen. In het dashboardkastje vind je dan de boardcomputer met daarin de autosleutel. Deze sleutel heb je nodig om de auto te kunnen starten. Zo gemakkelijk gaat dat! Je kunt net zoveel kilometers maken als je zelf wilt en zet, als je weer terug bent, de auto gewoon weer op z'n vaste plek terug. Je hoeft dan dus niet te betalen voor een parkeerplek, hoe druk de stad ook is.

Hoe zit het met tanken?

Een auto huren voor 1 dag betekent, over het algemeen, dat je flink wat kilometers zult rijden. Er zal dus, op een gegeven moment, wat brandstof in de tank moeten. Ook deze brandstof hoef je niet zelf te betalen. In de boardcomputer, waar je ook de autosleutel hebt gevonden, vind je ook de tankpas. Zo kun je op ieder gewenst moment de auto tanken, zonder dat het jou extra geld kost. Je zet de auto terug op de parkeerplek met een tank die minimaal voor een kwart gevuld is.

Er staat altijd een deelauto in de buurt

Je kunt in de app precies zien waar de deelauto's bij jou in de buurt staan en of deze nog beschikbaar zijn. Maar het kan ook zijn dat je met de trein hebt gereisd en dat je voor het laatste stuk een auto wilt huren. Dan tref je het, want ook op de meeste treinstations vind je een deelauto van Greenwheels.

Aanbevolen