HomeEen trekker kopen doe je voordelig op trucks.nl

Een trekker kopen doe je voordelig op trucks.nl

Een vervoersmiddel wat wel eens een keer in de spotlight mag staan is de trekker. De trekker wordt altijd geassocieerd met grote boerenbedrijven, en dat is natuurlijk ook compleet waar. Maar de trekker heeft ook nut in kleine bedrijven of zelfs mensen die op een woonboerderij wonen zonder dieren. Omdat het zo’n handige machine is, schrijf ik er vandaag meer over in deze blog. Eerst vertel ik wat meer uitgebreid wat een trekker zo ideaal maakt. Daarna ga ik dieper in op tweedehandsvoertuigen. Daarna bespreek ik nog de opties die je hebt bij het kopen van een trekker, en vertel ik waar je dat doet. Veel leesplezier!

Waarvoor een trekker allemaal ideaal is

Het grootste voordeel waarom iedereen die een stuk land heeft een trekker wil is vanwege de multifunctionaliteit van de machine. Misschien herken je een trekker alleen als een L-vormig blik met vier wielen, maar je kunt er in werkelijkheid heel veel opzetstukken aan monteren. Deze opzetstukken kun je voor alles gebruiken. Denk aan maaiers om gras te maaien, ploegen om het land om te ploegen, dragers om zware voorwerpen mee te vervoeren. De multifunctionaliteit van de trekker wordt vaak onderschat, maar je kan er alles mee, van ze omtoveren tot heftruck tot het land gieren.

Waarom een tweedehands trekker een goed idee is

Het nadeel van zo’n multifunctionele machine is dat deze ook vrij prijzig zijn. Als je ze nieuw wil kopen leg je heel veel geld neer. Vaak wordt er niet aan gedacht dat je ook heel goed tweedehands trekkers kan kopen. Een tweedehands trekker kopen geeft je hetzelfde product, maar dan voor een veel lagere prijs. Ook kun je oldtimers scoren die je niet meer nieuw kan kopen. Dit laatste is vooral leuk voor de nostalgici onder ons. De meest veelvoorkomende tweedehands trekkers zijn qua merken Ford, John Deere, Massey Ferguson en New Holland. Eigenlijk werkt het net als met auto’s, hoe populairder de trekker of het merk, hoe meer je hem tegenkomt op tweedehands websites. Als je er aan denkt om zo’n staaltje landbouwwerktuig te kopen, overweeg dan dus ook zeker de tweedehands websites eens even.

Voordelig een trekker kopen doe je hier

Het is natuurlijk nog wel een zoektocht waar je ook veilig goede tweedehands trekkers koopt. Het is natuurlijk wel een andere zaak met garanties en dergelijke, en weten of het voertuig wel van top tot teen werkt. Een goede website om voordelige trekkers te scoren is trucks.nl. Het aanbod van deze site is heel groot, en ze zijn experts in het verkopen van allerlei zwaardere voertuigen, van occasion busjes tot vrachtwagens. Voor een trekker ben je hier dus zeker aan het goede adres!

Aanbevolen