Een boomhut voor je kinderen en jezelf

Hechtingsactiviteit

Boomhutten zijn leuke hechtingsactiviteiten die je kunt doen met je vrienden of familie. Het kan een unieke en ideale ontmoetingsplek bieden, omringd door Moeder Natuur. Een van de grootste voordelen naar mijn mening is het feit dat een huis in de bomen een rustgevend gevoel geeft.

Het bouwen van een boomhut voor de kinderen is een geweldige manier om wat quality-time samen door te brengen en kan de kinderen zelfs enkele eenvoudige houtbewerkingsvaardigheden leren. Het is heel opwindend als je kinderen wat huid hebben in het spel terwijl ze meedoen en leren hoe ze een boomhut kunnen bouwen. Dit artikel beschrijft hoe een boomhut en enkele stevige leuningen kunt bouwen. Met behulp van tools beschikbaar in de meeste winkels kan dit worden gedaan in een paar weekenden.

Hoe je de hut bouwt

Selecteer eerst de boom waar u de boomhut wilt plaatsen. Het hoeft geen enorme boom te zijn, maar moet wat hoogte en goede schaduw bieden.

Met behulp van met druk behandeld hout of betonplex moet u een vierkante platformbasis rond de boomstam (men) vormen. U wilt het platform niet aan de boom bevestigen, omdat boren, schroeven en dergelijke de boom zelf kunnen beschadigen. Het platform zweeft met behulp van de boomtakken voor ondersteuning.

Meestal moeten extra beensteunen worden toegevoegd om het gewicht van het platform en de kinderen voldoende te ondersteunen. Een goed te gebruiken hout is 5-10 cm lange planken voor vloerbalken of steunen. De meeste aannemers die weten hoe ze een boomhut moeten bouwen, zullen het gebruik van houtschroeven ten zeerste aanbevelen om de vloer te monteren, omdat schroeven de beweging en stress van de boom veel beter zullen verwerken dan nagels. Het inlijsten van de vloer is meestal niet zo eenvoudig omdat de boomstammen zullen bepalen waar vloerbalken kunnen worden geplaatst.

Iedereen die weet hoe een boomhut te bouwen, weet dat een platform van zes voet bij tien voet ook een klein huis kan huisvesten. Een must-idee vandaag is om wat plastic houtsnippers minstens zes centimeter diep rond de boomhut te plaatsen en vooral onderaan de ladder in het geval van een slip of val. De bovenstaande stappen zullen u helpen bij het bouwen van een boomhut voor uw kinderen.

Geef een reactie