donderdag, mei 14, 2020
Home DIY Mijn keuze om te beginnen met Kung Fu

Mijn keuze om te beginnen met Kung Fu

Al een tijdje was ik voor mijzelf bezig om opzoek te gaan naar een leuke hobby. Altijd maar achter de gameconsole werd niet zo gewaardeerd en boekte ik voor mijzelf geen vooruitgang op. Nu ben ik gaan kijken of het leuk was om op voetbal te gaan, of op hockey, alleen leidde dit tot geen succes. Mijn voorkeur lag vooral om iets specifiek te gaan ondernemen, om mij te kunnen onderscheiden van anderen. Zelf hou ik erg van vechtsporten en houd ik ook erg veel van games die zijn gebaseerd hierop. Op basis van deze interesses ben ik verder gaan kijken, en kwam ik op Kung Fu uit.

Vechtsport of zelfverdediging

Mijn voorkeur voor het kiezen van een hobby, lag vooral op het gebied van vechtsport of zelfverdediging. dit vooral om zelfverzekerder van mijzelf te zijn en alle onzekerheden te doen vergeten. Door veelal te trainen en oefeningen te doen met mijn trainer, wordt ik af en toe geraakt op kwetsbare punten. Door hier vervolgens oefeningen te doen zet ik deze zwakke punten om zodat ik mij mentaal hiertegen kan beschermen. Alles wat ik leer op de trainingen neem ik uiteraard niet mee in het dagelijks leven., maar op de mat maakt het mij zeker een sterker persoon.

Kung Fu

Kung Fu is een sport waarbij de focus vooral ligt op zelfverdediging. Door verschillende oorzaken, zoals werkdruk, stress, het gehaast naar de trein, het zijn allemaal oorzaken waardoor we onze werkzaamheden niet goed uit kunnen voeren. Mentaal en fysiek zijn we niet geconcentreerd bezig met ons werk, wat vervolgens leidt tot minder tot geen succes. Kung Fu brengt het lichaam en de geest gelijktijdig op proef. Hierdoor kan je vele interne en externe gerichte vaardigheden aanleren. Door het beoefenen van Kung Fu zul je merken dat je een betere concentratie creëert en dat je scherper wordt op dingen die je ziet en opmerkt.

Zelfontwikkeling

Met Kung Fu maak je een ontwikkeling in jezelf. Je verbetert jezelf op zwakke punten en beoefen je jezelf dusdanig dat je betere resultaten zult boeken. Door middel van zwaarden en bepaalde technieken maak je jezelf een beter persoon. Eerst moet je natuurlijk een zwaard kopen. De beste zwaarden en alle andere benodigdheden voor Kung Fu en vechtsporten bestel je bij bestfightshop.nl. Mijn zwaard heb ik hier gekocht: https://www.bestfightshop.nl/oefenwapens/zwaarden/houten-zwaarden/.

Aanbevolen

Vier goede teambuilding activiteiten op een rijtje

Veel mensen erkennen het belang van teambuilding. Maar soms schiet het organiseren van teambuilding activiteiten er wel eens bij in. Want teambuilding gaat verder...

Een boomhut voor je kinderen en jezelf

Hechtingsactiviteit Boomhutten zijn leuke hechtingsactiviteiten die je kunt doen met je vrienden of familie. Het kan een unieke en ideale ontmoetingsplek bieden, omringd door Moeder...

Een gezonde levensstijl met Yoga!

Een gezonde levensstijl willen we allemaal nastreven. Gezond eten, sporten en bewegen het zijn allemaal zaken die komen kijken bij een gezonde levensstijl. Het...

Een gezonde levensstijl vergt iets meer planning

Een gezonde levensstijl aanhouden is heel slim. Het zorgt dat je niet te dik wordt en zodat je geen gezondheidsproblemen krijgt. Ook is een...

Musthaves voor een verre reis

Ik denk dat veel mensen het met mij eens zijn als ik zeg dat reizen een grote hobby van me is. Ik zou graag...