donderdag, december 9, 2021
Home DIY Mijn keuze om te beginnen met Kung Fu

Mijn keuze om te beginnen met Kung Fu

Al een tijdje was ik voor mijzelf bezig om opzoek te gaan naar een leuke hobby. Altijd maar achter de gameconsole werd niet zo gewaardeerd en boekte ik voor mijzelf geen vooruitgang op. Nu ben ik gaan kijken of het leuk was om op voetbal te gaan, of op hockey, alleen leidde dit tot geen succes. Mijn voorkeur lag vooral om iets specifiek te gaan ondernemen, om mij te kunnen onderscheiden van anderen. Zelf hou ik erg van vechtsporten en houd ik ook erg veel van games die zijn gebaseerd hierop. Op basis van deze interesses ben ik verder gaan kijken, en kwam ik op Kung Fu uit.

Vechtsport of zelfverdediging

Mijn voorkeur voor het kiezen van een hobby, lag vooral op het gebied van vechtsport of zelfverdediging. dit vooral om zelfverzekerder van mijzelf te zijn en alle onzekerheden te doen vergeten. Door veelal te trainen en oefeningen te doen met mijn trainer, wordt ik af en toe geraakt op kwetsbare punten. Door hier vervolgens oefeningen te doen zet ik deze zwakke punten om zodat ik mij mentaal hiertegen kan beschermen. Alles wat ik leer op de trainingen neem ik uiteraard niet mee in het dagelijks leven., maar op de mat maakt het mij zeker een sterker persoon.

Kung Fu

Kung Fu is een sport waarbij de focus vooral ligt op zelfverdediging. Door verschillende oorzaken, zoals werkdruk, stress, het gehaast naar de trein, het zijn allemaal oorzaken waardoor we onze werkzaamheden niet goed uit kunnen voeren. Mentaal en fysiek zijn we niet geconcentreerd bezig met ons werk, wat vervolgens leidt tot minder tot geen succes. Kung Fu brengt het lichaam en de geest gelijktijdig op proef. Hierdoor kan je vele interne en externe gerichte vaardigheden aanleren. Door het beoefenen van Kung Fu zul je merken dat je een betere concentratie creëert en dat je scherper wordt op dingen die je ziet en opmerkt.

Zelfontwikkeling

Met Kung Fu maak je een ontwikkeling in jezelf. Je verbetert jezelf op zwakke punten en beoefen je jezelf dusdanig dat je betere resultaten zult boeken. Door middel van zwaarden en bepaalde technieken maak je jezelf een beter persoon. Eerst moet je natuurlijk een zwaard kopen. De beste zwaarden en alle andere benodigdheden voor Kung Fu en vechtsporten bestel je bij bestfightshop.nl. Mijn zwaard heb ik hier gekocht: https://www.bestfightshop.nl/oefenwapens/zwaarden/houten-zwaarden/.

Aanbevolen

Geld lenen bij Findio is snel geregeld

Soms hou je aan het eind van je geld een stukje maand over Dat is vervelend, maar op zich niet onoverkomelijk. Tot het je...

Voor wie is CBD olie goed

Ben jij op zoek naar informatie voor wie CBD allemaal goed is? Dan hoef je niet verder te zoeken. Op deze pagina zullen we...

Waar moet je aan denken bij het inrichten van een restaurant?

Er zijn veel mensen die er al van jongs af aan van dromen om een eigen restaurant te hebben. Het is voor hen het...

Een auto huren voor 1 dag regel je via een app

Staat jouw telefoon ook vol met handige en minder handige apps? Dan heb ik nieuws voor je: er kan nog één app bij. Namelijk...

De juiste bescherming voor peuters en kinderen met een BMR prik!

In Nederland beschikken we over een goede gezondheidszorg. Volwassen betalen een zorgpremie en beschikken over de juiste zorg welke binnen de premie past en...