HomeDIYPakketjes voor alle gelegenheden!

Pakketjes voor alle gelegenheden!

Ben je net zoals ik en heb je het óf te druk om te shoppen, óf helaas niet creatief genoeg om altijd met iets leuks en nieuws te komen? Dan heb ik nu de oplossing voor ons gevonden! Mijn vriendenkring en ik doen al jaren aan Sinterklaas samen vieren. Sommigen nemen dan hun kinderen mee, en het is makkelijk om voor hen een cadeautje te vinden. Kinderen zijn al snel blij met wat pepernoten, een schminkset of een autootje. Mijn grootste probleem was jarenlang: wat moet ik voor de ouders kopen?!
Volwassenen vieren ook graag Sinterklaas, en we snappen allemaal waarom. Het is een feestdag (dus ook lekker vrij) waarop we schaamteloos lekker mogen snoepen en cadeautjes krijgen. Alleen ben ik dan weer zo'n kluns die op het laatste moment snel naar de winkels toe rent, als alle chocolade letters alweer op zijn…
Een vriendin van mij wees me gelukkig op de Sinterklaaspakketten. Dit Sinterklaaspakket bestel je online, kan je zelf samenstellen en kost je letterlijk geen moeite (en ook bijna geen geld)! Je kunt ze op grootschalig niveau of kleine aantallen bestellen, en zelf samenstellen. Als je ze voor een bedrijf bestelt (bijvoorbeeld om iedereen een fijne Sinterklaas te wensen) dan kun je zelfs het logo van je bedrijf er op laten zetten. Hartstikke handig, en exclusief!

Kwaliteit.

In het begin was ik sceptisch, zijn die goedkope snelle producten dan we kwalitatief? Maar een blik op de site stelt meteen gerust: deze site werkt samen met Verkade én Bolletje, dus dan weet je dat het goed zit! Voor het snoepgoed wil je natuurlijk wel het lekkerste van het lekkerste, we mogen ons namelijk alleen met Sinterklaas en Kerst flink te buiten.
Over Kerst gesproken…

Kerstpakketten

Jawel hoor! Ze zijn er niet alleen voor Sinterklaas, ook tijdens de drukke dure en rumoerige Kerst kun je een Kerstpakketje bestellen en laten bezorgen!
Een kind kan de was doen. Ik ben zo blij dat ik deze site heb gevonden, het scheelt mij zo veel tijd en stress (en eerlijk is eerlijk: ook geld)!
Iedereen houdt van snoepgoed, snacks, speeltjes en spelletjes. Deze site is eigenlijk een uitkomst voor alle speciale dagen, zo hebben ze ook een speciaal pakket om personeel mee te bedanken, en een Dag van de Zorg pakket. Dat is nu in deze tijd natuurlijk een erg prachtig cadeau.

Laat zien dat je anderen waardeert, en bestel een leuk pakketje voor ze!

Aanbevolen