HomeEtenRaclette kaas kopen voor toch het après ski gevoel

Raclette kaas kopen voor toch het après ski gevoel

Als je denkt aan wintersport, dan denk je natuurlijk aan sneeuw, mooie pistes, lekker skiën of snowboarden en een hapje en een drankje toe. Nu zit de wintersport er voorlopig nog even niet in. Niet alleen Nederland is in lockdown, dat geldt ook voor de wintersportgebieden in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland. Dus loop je die heerlijke kaasfondue of die fantastische raclette mis. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Je kunt online raclette kaas kopen om toch thuis van te kunnen genieten. Ook goede kaasfondue kopen doe je net zo gemakkelijk online. Je weet dan zeker dat je de lekkerste kaas hebt!

Raclette kaas kopen voor de beste recepten

Raclette kaas kopen doe je dus gewoon online. Je kunt hier kiezen uit Franse of Zwitserse raclette kaas. Ook een raclette apparaat bestel je hier. Maar wat kun je dan met die kaas?

Aardappelschotel met raclette kaas en courgette

Ingrediënten:

– Raclette kaas
– Aardappelen
– Ui
– Courgette
– Peper en zout naar smaak

Bereidingswijze:

Schil de aardappels en snijd deze in plakjes. Kook de plakjes kort (even de kook erover) en dan goed uit laten lekken. Ondertussen snijd je de courgette in plakjes en de ui in halve ringen. Gaar de courgette kort en bak de uien even aan. Voeg op dit moment zout en peper naar smaak toe. Leg alle ingrediënten mooi (om en om) in een ovenschaal en leg er op het laatst nog plakken raclette kaas bovenop. Zet de schotel in de oven en laat de kaas onder de grill lekker smelten. Een heerlijke ovenschotel met raclette kaas die in een mum van tijd klaar is.

Tosti met raclettekaas en venkel

Ingrediënten:

– Boterhammen
– Venkel
– Raclettekaas
– Boter

Smeer de boterhammen aan één kant in met boter en leg op de niet besmeerde kant plakken raclette kaas. Schaaf de venkel heel dun en leg deze op de kaas. Plaats de tosti onder de grill of het tostiapparaat. De tosti is klaar als de kaas is gesmolten en het brood goudbruin is.

Heb je al trek gekregen in kaas?

Dan is het nu tijd om naar de website te gaan en je bestelling te plaatsen. Op de site vind je nog veel meer soorten kazen, van Hollandse harde kazen tot hele Parmezaanse kazen. Ben je van plan om wat meer op de lijn te gaan letten? Dan is er ook minder vette kaas beschikbaar. Al vanaf een bestelling van € 30,00 wordt de kaas gratis verstuurd.

 

 

Aanbevolen