HomeEtenVoeding voor onze kat of hond

Voeding voor onze kat of hond

Als baasje zijnde wil je natuurlijk de beste zorg voor je hond of kat. Een goede verzorging komt op verschillende gebieden aan bod. Leuke speeltjes, een fijne rustplek en vooral: voeding. Royal Canin is een merk opgericht door een Franse dierenarts: Jean Cathary. Hij behandelde toen regelmatig honden en met huidproblemen door een voedselallergie. Daarom is het zo belangrijk dat je bewust bezig bent met voeding en wat bij jouw huisdier past. Daarom begon hij het merk Royal Canin. Hij begon zijn eigen hondenvoer te ontwikkelen wat voor elk huisdier zou moeten werken. Zij passie is de diergezondheid. In dit artikel gaan we wat voedingsproducten bespreken.

Voeding voor honden en katten

Door de jaren heen heeft Royal Canin al verschillende diervoedingen ontwikkelt voor honden en katten. Door de grote verscheidenheid aan voedingen kan elke hond of kat genieten van zijn eetmomentje. Wij doen dat als mensen tenslotte ook toch? Royal Canin heeft 4 verschillende productlijnen: Royal Canin Veterinary Diet, Royal Canin breed Health Nutrition, Size Health Nutrition en tot slot de Royal Canin Care Health Nutrition. Elke lijn heeft zo zijn eigen voordelen en zijn eigen voeding.

De lijnen

Elke lijn heeft zijn eigen voordelen. Zo zorgt de Breed Health Nutrition dat er ingespeeld wordt op de andere behoeften van een huisdier of een bepaald ras. Denk aan extra ondersteuning om de gewrichten gezond te houden, etc.

Zo zorgt de Care Health Nutrition bij het ondersteunen van specifieke gezondheidsdoelen. Hier vind je speciaal voer door dieren met een gevoelige spijsvertering of voer dat het gebit van jouw hond of kat nog extra ondersteunt. In deze lijnen zie je ook weer extra voordelen voor een hond of juist voor een kat.

Het is dan nu ook wel duidelijk dat ze gebruik maken van specifieke lijnen en daarin de voordelen verdelen. Zo kan elk baasje de juiste keus maken voor zijn huisdier.

Belangrijk

Elke hond en kat reageert natuurlijk anders op bepaalde producten. Daarom is het goed om te weten dat het eigenlijk altijd een kwestie is van uitproberen. Waar kan je hond tegen, wat vindt hij lekker en wat bevalt hem uiteindelijk echt? Daarbuiten zijn er nog meer redenen waarom voeding belangrijk is. Het gebit van honden en katten is gemaakt voor vlees en dus niet om plantenmaterie te verwerken. Zeker voor honden en katten is het belangrijk dat het voedsel goed is voor hun gebit zodat het gebit ook goed blijft. Je kunt altijd ervoor kiezen om advies te vragen bij een dierenspeciaalzaak. Als iemand genoeg weet over de juiste voeding voor jouw huisdier, is het wel een dierenspeciaalzaak.

Aanbevolen