vrijdag, mei 20, 2022
Home Lifestyle Voel jezelf gezond in een nieuwe outfit!

Voel jezelf gezond in een nieuwe outfit!

De tijd van het jaar is weer aangebroken dat de korte broeken en slippers moeten plaatsmaken voor lange broeken en nette schoenen. Of tenminste, wanneer je weer de schoolbanken in gaat. Deze tijd van het jaar is ook perfect om voor jezelf uit te kiezen wat voor soort student jij dit jaar gaat zijn, aan de hand van jouw kleding. Benieuwd welke kanten jij op kunt gaan? Lees dan snel verder!

De new year, new me style

Je kent ze wel, van die mensen die nieuwjaarsresoluties bedenken en deze met de wereld delen onder de hashtag #newyearnewme. Terwijl we allemaal weten dat de nieuwjaarsresoluties die deze mensen bedenken als sneeuw voor de zon zijn verdwenen wanneer ze een week later wakker worden. Voor dit type mensen is er een speciale kledingstijl en dat is de temporary trend style.

Nu denk je misschien dat je hiermee allerlei verschillende mensen over een kamp scheert. Dat is ook wel een beetje zo, maar het hoeft niet per se een negatief iets te zijn wat deze mensen doen met hun kleding. Het is juist bewonderingswaardig wat mensen doen die ieder seizoen weer een nieuwe trend uitproberen, vind je ook niet? Iedere keer weer weet je niet wat er in de mode komt, maar toch doe je eraan mee, ongeacht of het jou staat of niet. Op deze manier tot een eigen kledingstyle komen is best wel een opgave hoor!

All about de merken

Dan heb je nog de mensen die eigenlijk altijd wel hetzelfde dragen. En nog specifieker: kleding van hetzelfde merk. Dit kunnen merken zijn zoals Supreme, Nike of HUF, maar ook bijvoorbeeld een Calvin Klein trui doet het altijd goed bij dit type mensen. Ga maar eens na, Calvin Klein maakt de ideale mix tussen sportief en casual chique waar in hun ontwerpen.

Dit gebeurt de laatste tijd overigens ook met grotere modehuizen zoals Balmain, Balenciaga en Gucci. Neem het Gucci shirt heren eens. De opvallende kleuren en patronen die worden gebruikt zijn klassiek maar tegelijkertijd ook goed te combineren met een paar jeans en sneakers in plaats van nette veterschoenen. Dit maakt dat deze merken tegenwoordig toegankelijker zijn voor het grote publiek, mits je bereid bent om wel een hogere prijs te betalen voor jouw nieuwe garderobe.

Sporty styles

Als laatste heb je dan de mensen die comfort boven alles kiezen. Deze mensen lopen het liefste rond in een joggingpak of trainingsbroek. Dat is volkomen te begrijpen, als je nog een student bent.

Welke kledingstyle past het beste bij een gezonde levensstijl vind jij?

Aanbevolen

Op reis naar Suriname

Ongerept regenwoud, tropische planten, wilde dieren en koloniale steden. Dat is waar Suriname bekend om staat. Het is een populair vakantieland voor velen. Je...

Waarom kan het een goed idee zijn om je koffie en thee op het internet te bestellen?

Er zijn tegenwoordig nog maar weinig dingen die je niet op het internet kunt bestellen. Dat komt natuurlijk doordat vrijwel de hele wereld steeds...

Wat is het verschil tussen de verschillende soorten honing?

In de supermarkt heb je vast wel eens lange tijd staan twijfelen tussen een wijde collectie aan honing. Je hebt verschillende keuzes en het...

Zo herken je de beste horecazaak

Als je in de stad woont is het vaak heel duidelijk waar je liever wel of liever geen koffie gaat drinken. En als je...

Een veilig gevoel creëren doe je zo

Het komt wel eens voor dat er een inbraak plaatsvindt in een huis of in een bedrijf. Het is erg jammer wat voor schade...