Wat te regelen wanneer je verhuist naar een andere stad?

Het komt wel eens voor, dat je geboren wordt in een stad, of dorp, maar je uiteindelijk ergens anders gaat wonen. Alles wat je dan nodig hebt aan huisarts, tandarts en noem maar op. Moet je dan daar zoeken. En dat kost natuurlijk wel wat tijd. En overstappen kan altijd nog, maar het liefst doe je het gelijk goed. Want jouw vertrouwde huisarts, of tandarts, blijft in de stad of het dorp waar je vandaan komt. En of je nu verhuist voor je studie dat je op kamers gaat, voor de ideale baan naar een andere stad gaat of voor de liefde. Het kan allemaal. Maar allemaal redenen, een paar van de duizenden redenen, om te verhuizen naar een andere stad.

Een tandarts die er voor je is.

Een tandarts is altijd belangrijker dan je denkt. Want niets is zo vervelend dan wanneer je last hebt van jouw gebit. Dit merk je dan ook bij alles. Dus een goede tandarts in de buurt is daarom dan ook wel erg fijn. Wanneer je naar een grote stad verhuist, denk aan Amsterdam of Rotterdam, dan heb je daar dental 365. Een tandarts die ook altijd voor je klaar staat. Want ook hier hebben ze een afdeling voor spoedtandarts. Dus wanneer jij de tandarts in het weekend of in de vond nodig hebt omdat je het niet meer vol houdt, dan staan zij ook klaar voor jou. Dus na een avond stappen en jij wordt in het weekend wakker met enorme tand pijn, dan kan je hier ook terecht. Ideaal toch?

Een dokter om langs te gaan.

Zelf ben ik niet een persoon die vaak naar de dokter gaat, alleen als het echt nodig is, want vaak genoeg denk ik ook wel dat het gewoon over gaat. Maar wanneer je dus verhuist, dan heb je ook een huisarts nodig die voor je klaar staat, of waar je in ieder geval een afspraak kan maken, wanneer je juist wel die ene keer langs wilt gaan. En je bent vast niet de eerste die het overkomt, wanneer je nog niet ingeschreven staat en nog niet gekoppeld bent aan een huisarts en je hebt hem op dat moment echt nodig. Je wilt natuurlijk niet te lang met een bepaalde kwaal rond blijven lopen. Want inderdaad, als je al niet vaak naar de dokter gaat en je wilt dan ook echt gaan, dan is het wel fijn wanneer je dan ook terecht kan en er gekeken kan worden naar jouw kwaaltje. 

Geef een reactie