HomeWonenHG presenteert twaalf nieuwe ECO-schoonmaakmiddelen

HG presenteert twaalf nieuwe ECO-schoonmaakmiddelen

HG staat voor duurzaam en milieuvriendelijk en dat weerspiegelt zich in de nieuwe schoonmaakmiddelen. Recent bracht HG twaalf nieuwe, duurzame en vooral milieuvriendelijke producten op de markt die allen deel uitmaken van het prestigieuze HG ECO-assortiment. De producten bieden adequate reiniging voor de vier belangrijkste ruimtes in onze woning, namelijk de keuken, de badkamer, de woonkamer en de wasruimte. De HG ECO-producten worden eerst exclusief geleverd via Jumbo in Nederland en Delhaize in België. HG ECO-producten bevatten uitsluitend milieuvriendelijke grondstoffen. Zelfs de verpakking is 100% recyclebaar. Deze ecologische schoonmaakmiddelen bieden consumenten de mogelijkheid om een keuze te maken voor een ecologisch of een klassiek product van HG. HG ECO biedt dezelfde schoonmaakkracht en effectiviteit zoals men die ondertussen van HG gewend is.

De drie troeven van de HG ECO-lijn

De nieuwe ECO-lijn van HG telt in totaal 12 milieuvriendelijke producten om je badkamer, keuken,  woonkamer en je wasruimte en textiel doeltreffend en milieuvriendelijk te reinigen. Alle HG ECO-producten zijn vrij van conserveringsmiddelen zoals fosfaten, fosfonaten, kleurstoffen en microplastics. Ze bevatten ook geen allergenen, parabenen en chloor en hun verpakking is 100 procent recycleerbaar. Ze reinigen even effectief als de huidige HG- producten en zijn even gebruiksvriendelijk.

Je toilet altijd schoon zonder geurtjes en kalkaanslag

Je wilt toch ook altijd een brandschoon toilet zonder geurtjes of vervelende kalkaanslag? Maar het liefst een duurzaam product gebruiken. Dan is HG ECO toiletgel zeker iets voor jou. Dit schoonmaakproduct maakt deel uit van de nieuwe ECO-lijn van HG. Het nieuwe ECO desinfecterend middel is even effectief als alle schoonmaakmiddelen die door HG verkoopt. HG ECO toiletgel maakt komaf met vuil, vieze geurtjes en kalkaanslag en dat op een veilige en milieuvriendelijke manier.

Zo gebruik je HG ECO toiletgel

Wat ik zelf een topper vindt is de HG ECO-toiletgel. Deze zorgt er binnen no time voor dat je toiletpot er binnen de kortste keren weer onberispelijk uitziet. Zo ga je te werk:

  • Spuit in een vloeiende beweging het product onder de rand van de toiletpot
  • Laat de gel inwerken gedurende minstens tien minuten
  • Borstel het toilet grondig met een toiletborstel
  • Toilet doorspoelen

HG ECO wasmiddeltoevoeging tegen stinkend wasgoed

Heb je dat ook weleens. Heb je lekker je was gedaan en denk je het fris uit de machine te halen? Nee hoor. Stinkend wasgoed. Een bron van ergernis voor velen. Hang je het uit? Of was je het nog een keer? Zonder natuurlijk van de energie en van het water. Zelf probeer ik er een flinke dosis wasverzachter bij te doen, maar vaak mag ook dit niet baten. HG heeft er iets op verzonnen gelukkig. HG ECO wasmiddeltoevoeging tegen stinkend wasgoed. Ik voegde simpelweg wat toe aan iedere wasbeurt en mij was kwam heerlijk schoonruikend uit de trommel. Je kunt er zeker 16 wasbeurten mee doen. Het product zorgt ervoor dat de stankmoleculen doeltreffend worden verwijderd. Een milieubewuste manier om je kleding, lakens en handdoeken echt schoon te krijgen en lekker te laten ruiken.  Een aanrader dus.

 

Aanbevolen